Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Rendben
Termékek Menü

PORSCHE FÉKTÁRCSA KÖNYVTÁMASZ, PORSCHE DRIVER'S SELECTION

Ár:
75.990 Ft (59.835 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: WAP0500020F
Cikkszám: WAP 050 002 0F
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Porsche

Leírás és Paraméterek

PORSCHE FÉKTÁRCSÁS KÖNYVTÁMASZ, A GYÁR ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉK.
PORSCHE DRIVER'S SELECTION TERMÉK

Egyedi kivitelezésű Porsche féktárcsás könyvtámasz.

Ez a könyvtámasz eredeti Porsche 911 Carrera féktárcsájából készült.

Anyaga: fekete bevonatú acél

Made is Germany

Minden Porsche rajongó tudja, hogy a Porsche autónak lenyűgöző története van, melyeket csodás könyvekbe foglaltak össze. Ezek a könyvek meg tudják tölteni a polcokat, melyeket ezzel a könyvtámasszal ki tudjuk támasztani.

Porsche rajongók részére iroda vagy szobadíszként is "megállja helyét" ez a különleges ipari remekmű. 

Cikkszám: WAP 050 002 0F   vagy  WAP0500020F

Tudta, hogy …………

 ………..1973-ban a Porsche volt az első az autógyártásban, amely galvanizált fémlemez panelekkel készítette a karosszériáját. Ez mérföldkövet jelentett az autó korrózióvédelme szempontjából.

………...a Porsche által létrehozott tervező csoport, nem csak az autók számára, hanem a közélet számára is készít terveket, termékeket. A teljesség igénye nélkül megemlítjük, hogy terveznek cipőket, textil termékeket, konyhákat, fürdőszobákat, épületeket és gyerekjátékokat is.

.......Porsche autók gyártásához hasonlóan rendkívüli alapossággal és igényességgel  tervezik és készítik a "Porsche Driver's Slection" termékeket a gyár szakemberei. Termékek készítésekor ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetnek a kiegészítő, a felszerelési, a ruhanemű, az autóápolási és az autókozmetikai szereikre, mint a gépjárművek előállításakor. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!