Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Rendben
Termékek Menü

PORSCHE BORZÁRÓ DUGÓ, PORSCHE DRIVER'S SELECTION

Ár:
16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: WAP0501200G
Cikkszám: WAP 050 120 0G
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Porsche

Leírás és Paraméterek

PORSCHE BOROSÜVEG DUGÓ, A GYÁR ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉK
PORSCHE DRIVER'S SELECTION TERMÉK

Porsche borosüveg záró dugó Porsche emblémával.

Gumi záródással, középen az eredeti Porsche címerrel.

Szín:
 ezüst/fekete

Ha egy hosszú út végén a Porsche rajongók le szeretnének ülni egy pohár borral lazítani, szükségük lehet erre a Porsche záró dugóra.

Cikkszám: WAP 050 120 0G   vagy   WAP0501200G


Információ az Autósajándék Szakértő Csapatától:

Tudta, hogy …………

 ………..1973-ban a Porsche volt az első az autógyártásban, amely galvanizált fémlemez panelekkel készítette a karosszériáját. Ez mérföldkövet jelentett az autó korrózióvédelme szempontjából.

.......Porsche autók gyártásához hasonlóan rendkívüli alapossággal és igényességgel  tervezik és készítik a "Porsche Driver's Slection" termékeket a gyár szakemberei. Termékek készítésekor ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetnek a kiegészítő, a felszerelési, a ruhanemű, az autóápolási és az autókozmetikai szereikre, mint a gépjárművek előállításakor. 

………...a Porsche által létrehozott tervező csoport, nem csak az autók számára, hanem a közélet számára is készít terveket, termékeket. A teljesség igénye nélkül megemlítjük, hogy terveznek cipőket, textil termékeket, konyhákat, fürdőszobákat, épületeket és gyerekjátékokat is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!