Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Kategóriák
MERCEDES GYEREKÜLÉS, MERCEDES-BENZ
168.990 Ft (133.063 Ft + ÁFA)

MERCEDES GYEREKÜLÉS, MERCEDES-BENZ

168.990 Ft (133.063 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: A0009704302
Cikkszám: A0009704302
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Mercedes-Benz

Leírás és Paraméterek

MERCEDES-BENZ GYEREKÜLÉS,A GYÁR ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉK

A 9 hónapos és körülbelül 4 éves kor közötti gyermekek (9-18 kg testtömeg) biztonságosan utazhatnak a Mercedes-Benz DUO PLUS gyermekülésben.

A DUO PLUS-t a Mercedes-Benz szigorú biztonsági követelményei szerint tesztelték és ellenőrizték. Magas szintű biztonságot nyújt vezetés közben és baleset esetén.

Ehhez átfogóan felszereltük a DUO PLUS-t: A szabványos ISOFIX és TopTether rögzítések megkönnyítik a gyermekülés biztonságos és helyes felszerelését és eltávolítását. 

Az ISOFIX rendszer szilárd és biztonságos kapcsolatot biztosít a jármű és a gyermekülés között, még akkor is, ha az ülésen nincs foglalt. A beépített ISOFIX csatlakozási pontok nélküli járművekben a DUO PLUS a hagyományos 3 pontos járműövvel is rögzíthető. (Kérjük, vegye figyelembe a 306-os kódú, övtáskával felszerelt járművekkel kapcsolatos tudnivalókat.)

A Mercedes-Benz DUO PLUS alapfelszereltségét képező TopTether kiegészítő övként további biztonságot nyújt a felső gyermekülés rögzítéséhez, és korlátozza az ülések forgását.

A DUO PLUS rendszer veled nő: Az állítható magasságú vállpánt egyszerűen 7 magasságba állítható. 

Ezenkívül a gyermek pozíciója gyorsan, egyetlen mozdulattal változtatható, ülő, pihenő és alvó pozíció áll rendelkezésre.

A Mercedes-Benz tervezőink által tervezett, kiváló minőségű anyagokból készült exkluzív szürke/fekete huzat nemcsak tökéletesen illeszkedik a jármű belsejébe, hanem levehető és mosható is. 

A cserehuzatok külön kaphatók.

A gyermekülés Németországban készült.

Cikkszám:  A0009704302

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.